Qui som?

El gabinet de logopèdia i psicologia aplicada és un centre multidisciplinari amb més de tres dècades d’experiència, de caràcter privat, que té com a objectiu oferir un servei clínic, logopèdic, psicològic i pedagògic per tal de fomentar el desenvolupament integral de la persona.

Des dels inicis del centre hem prioritzat l’atenció als aspectes emotius de les persones que ens visiten, perquè és una porta d’entrada molt eficaç per treballar qualsevol característica personal que pugui dificultar les bones relacions amb l’entorn familiar, escolar o social.

D’aquesta manera el nostre equip crea un espai de propostes de treball específiques per cada cas en funció del diagnòstic i les característiques personals, considerant que l’establiment d’un diagnòstic funcional és un procés dinàmic que requereix una valoració continuada per tal d’adaptar constantment el tractament al desenvolupament psicològic i el progrés escolar de la persona atesa. Aquesta adaptació contínua de les finalitats terapèutiques a les necessitats reals actuals dels nois i noies atesos crea un clima de tranquil·litat i confiança que afavoreix l’assoliment d’uns resultats fiables i duradors.

938 17 02 99
info@annaprunera.cat
Plaça l'Era Enrajolada, 1
08720, Vilafranca del Penedès
Barcelona, Espanya